Originally posted by Ndianyama: every one should write insha kuhusu kamangu kuhurwo ngeta na kuiga thimu yake mahali horu.kamangu ebu nijibu ulifika salama?
Ndianyama; matu ma me confirm walifika salama-Kamangu is just from my office right now to collect his belongings which he had left in my safety
Posts: 1581 | Location: Kiamatawa | Registered: 14 March 2007
Originally posted by Ndianyama: every one should write insha kuhusu kamangu kuhurwo ngeta na kuiga thimu yake mahali horu.kamangu ebu nijibu ulifika salama?
shindwe wewe
It is fruitless to attempt to indoctrinate a superannuated canine with innovative maneuvers.
Originally posted by Ndianyama: wakanyugi did you actually take a close look at kamangu?I ave just noticed that hana jino moja!
its a natural gap ndianyama na itumaga ahiki manyume thutha nginya ngamarega.toria kihia
HA HA HA KIHIA WIKU? ATI KAMANGU ENA NATURAL GAP!!!!!! NI AHIKI ARIKU KAMANGU AROIGA? GIVE EXAMPLE COZ AS FAR AS I KNOW U HAD ONE BUT WAS TAKEN BY MAJEKE
"say what u mean, mean what u say, but don't say it mean."
Posts: 1061 | Location: murang'a | Registered: 16 December 2006
HA HA HA KIHIA WIKU? ATI KAMANGU ENA NATURAL GAP!!!!!! NI AHIKI ARIKU KAMANGU AROIGA? GIVE EXAMPLE COZ AS FAR AS I KNOW U HAD ONE BUT WAS TAKEN BY MAJEKE
HATERS
It is fruitless to attempt to indoctrinate a superannuated canine with innovative maneuvers.
HATERS
WE R USED TO THAT! ANSWER THE QUESTION
"say what u mean, mean what u say, but don't say it mean."
Posts: 1061 | Location: murang'a | Registered: 16 December 2006
HATERS
i cant count them wamaitu italeta vita in the house bcause i do keep it secret,maybe hata musoo wa kihia ako kwa mix.....he he he kana atia ndianyama
HATERS
Wamaitu, Wangu ge kuo ta ndoro! Gatiramatigia riu ni ma nimarakauma thutha (nawe Wangu waiguo ni Kihia wee!). Keyukiririe muno. Kareraga Wanji, "can you say thpoon?" (spoon hehehe!)
Originally posted by Ndianyama: Kamangu you are right!kuringana na uria musoo wa kihia nowadays murarorana aiii!ndinangaja Wakihia i think unakaushwa!toa jino moja ama musoo akurege!
he he he wamaitu there we are,if you know who ndianyama is to wa kihia musooo no buuu ungithanda.........he he he he wamaitu think your worries are no more we do not play in the same league.No way you can compare french league and spain league
Originally posted by Ngûnjiri®: Wamaitu, Wangu ge kuo ta ndoro! Gatiramatigia riu ni ma nimarakauma thutha (nawe Wangu waiguo ni Kihia wee!). Keyukiririe muno. Kareraga Wanji, "can you say thpoon?" (spoon hehehe!)
wamaitu that from anatha reliable source no cumbi addition.......that from ngunjiri you know him. shindwe unongithii mtwapa wee ndungindisha
Originally posted by Ndianyama: Kamangu you are right!kuringana na uria musoo wa kihia nowadays murarorana aiii!ndinangaja Wakihia i think unakaushwa!toa jino moja ama musoo akurege!
Nimurajohora muno..lol...ati Matjeke noakurire igego rimwe Wa kihia; guhe namba ya dagitari wa magego uthie ukoruo?
King mswati is about to be dethroned..better do something....niliambiwa na babu yangu subaa subaa utapata mwana si wako
Posts: 1581 | Location: Kiamatawa | Registered: 14 March 2007
wee kamangu ndakwira wihoru wee coz wakihiia jus called me aauga ati niakuruta thnge ithatu.Cukari niwambata! Ngunjiri you need to waych out!!kuna mundu alimwaga mate last night,mwangi kimani nitomboe..............?